Verslag

VERSLAG

Voor de laatste wedstrijd van de heenronde kwam KFC Eppegem op bezoek. Een stevige verplaatsing voor onze tegenstander. Voor KSC Wielsbeke was deze wedstrijd belangrijk om de voeling met de subtop niet te verliezen.

Deze week waren er twee belangrijke dagen voor elke sportvereniging. Dag van de vrijwilliger en dag van de trainer. KSC. WIELSBEKE houdt zich eraan om onze groep medewerkers en trainers eens in de kijker te zetten en laat onze TVJO Van Daele Kurt en vrijwilliger Mestdagh Jürgen de aftrap geven voor deze wedstrijd! Merci aan alle trainers en vrijwilligers voor jullie dagelijkse inzet voor de club!

De wedstrijd zelf begon met een uitgebreide studieronde voor beide ploegen.  Het belang van de wedstrijd was duidelijk te zien en dat had niet bepaald een goede invloed op het spelbeeld. Halfweg de eerste helft dan toch een eerste kansje voor de thuisploeg. Doch de bal van Coopman werd afgeblokt in hoekschop. De wedstrijd kabbelde verder. Eppegem stak zijn neus aan het venster met een vrije trap. Die ging voorbij zonder dat onze doelman tussen moest komen. Na 45 minuten kon iedereen zich gaan opwarmen.

De tweede helft was direct een pak beter.  KSCW probeerde net iets meer en kwam al wat gevaarlijker voor doel. Na een klein kwartier kon Dejaegere de verdiende 1-0 tegen de netten trappen.  Een hoekschop van Coopman werd niet weggewerkt en kwam in de voeten van Dejagere. Die aarzelde niet en trapt de bal hard buiten het bereik van de doelman. Enkele minuten later vond Coopman de opgerukte Verstraete. Die kon de bal perfect voor doel brengen waar Holvoet de 2-0 binnen kon koppen. Mooie actie en afwerking! Eppegem probeerde nog de bakens te verzetten maar het was de thuisploeg die nog verder kon uitlopen. Na een te stevig contact met de goed ingevallen Vaneeckhoute legde de scheidsrechter de bal op de stip. Dejaegere eist de bal op en faalt niet. 3-0 en wedstrijd gespeeld. Net voor het einde dreigde Eppegem nog op vrije trap maar de bal ging naast.

Een verdiende overwinning voor de thuisploeg die voor de 2e maal op rij de thuiswedstrijd kon winnen met mooie 3-0 cijfers.

Volgende week zaterdag speelt KSC Wielsbeke de laatste wedstrijd van dit kalenderjaar. We gaan op bezoek bij Wolvertem-Merchtem. Deze zullen zeker gebrand zijn op een revanche na de 6-0 nederlaag eerder op het seizoen.

De verplaatsing wordt gemaakt met de bus. Wie mee wil gaan met de bus contacteert Nico Buck of Sophie Vanden Abeele via de gekende kanalen.

Verzamelen aan Ter Leie om 15u00, vertrek om 15u15.

Prijs : 10 euro per persoon (betalen ter plaatse)