Verslag

VERSLAG

Voor de 2e keer in enkele weken moesten onze jongens met de bus de verplaatsing maken naar Wolvertem-Merchtem.

Het was voor beide ploegen de eerste wedstrijd na de verkorte winsterstop en dat was er in de eerste minuten nog wat aan te zien. Na de studieronde kwam KSCW een eerste keer gevaarlijk opzetten. Verschelde recupereert en kan doorzetten. Na het omspelen van twee verdedigers speelt hij de bal tussen twee verdedigers de ruimte in. Coopman komt naar binnen kan de doelman omspelen en met links de bal in het lege doel werken. Drie minuten later bijna de 0-2 maar de bal wordt van de lijn gehaald. Wielsbeke had de wedstrijd onder controle maar op het halfuur komt de thuisploeg toch op gelijke hoogte. Een hoekschop waait over alles en iedereen en gaat zo het doel binnen. Alles te herdoen. Enkele minuten voor rust komen we goed weg na een grote kans voor de bezoekers.

De tweede helft komt KSCW iets scherper uit de kleedkamer en is de betere ploeg. Tot echte kansen leidt dit echter niet. Op het kwartier dan toch bijna de verdiende voorsprong. Het schot van Dejaegere spat echter op de lat. Wielsbeke voelde dat er meer in zat en 20 minuten voor het einde werd Dejaegere, die alleen op doel afging, foutief gestopt. Rood was het gevolg. Wielsbeke probeerde nu alles op alles te zetten om zo de 3 punten mee naar huis te brengen. Het lukte echter niet meer om dat doelpuntje te scoren. In het slot van de wedstrijd komen de geel-witten nog goed weg als een open kans naast wordt getrapt.

Met een puntendeling wordt het nieuwe jaar op gang getrapt. Volgende week de thuiswedstrijd tegen Avanti Stekene. Alle supporters op post!