Verslag

De wedstrijd op Schiervelde was voor de thuisploeg van groot belang. Mits winst kon de ploeg zich verzekeren van een langer verblijf in 3e amateur. Voor KSC Wielsbeke staat een plaatsje in de eindronde nog op het spel. Dit moest echter gebeuren met een sterk gehavende ploeg. Blessures en schorsingen beslissen erover dat onze jongeren voor deze leuke wedstrijd de kans krijgen. Een kans die ze zelf verdiend hebben door hun wekelijkse inzet op het trainingsveld!

De thuisploeg startte het best aan de wedstrijd en na een tien minuten scoorde Vanhuyse de openingstreffer. De bal geraakt niet goed weg maar Vanhuyse werkt zeer mooi af. Knap doelpunt. Roeselare bleef doorduwen maar tot een doelpunt kwamen ze niet.  In tussentijd claimen beide ploegen eens strafschop maar de scheidsrechter zwaaide alles weg. Het was KSCW dat voor de gelijkmaker zorgde. Verstraete kopte de gelijkmaker net voor de rust op het bord.

De tweede helft was een meer gelijkopgaande wedstrijd. Beide ploegen speelden wat kansjes bij elkaar maar de bordjes bleven gelijk. Een kwartier voor het einde kreeg de thusiploeg een strafschop na tussenkomen van Verstraete. Van De Velde twijfelt niet en trapt de 2-1 tegen de netten.  Onze jongens probeerden nog alles op alles te zetten maar op counter besliste Vanhuyse de wedstrijd. Eindstand 3-1.

Wielsbeke blijft op de vijfde plaats staan maar ziet de achtervolger naderen tot op 2 punten. Dit weekend spelen we thuis tegen de kampioen Tempo Overijse. Kan KSCW de punten thuis houden?

Kom nog een laatste keer onze ploeg aanmoedigen. Of komt er toch nog een verlenging van het seizoen?