Verslag

Met nog 2 speeldagen te gaan speelde KSC Wielsbeke tegen de kampioen uit 3A, Tempo Overijse. Een wedstrijd waar de geel-witten graag een revanche zouden nemen na de heenronde.

De wedstijd begon gelijk opgaand. Het duurde dan ook tot halfweg de eerste helft voor de eerste echte kans kwam. De aanval van KSCW werd achter afgevlagd voor buitenspel voor het gevaarlijk kon worden. Na 25 minuten diende Richard KSCW recht te houden met een prima parade. Het zou zijn enige redding van de wedstrijd niet worden. Want in de eerste helft diende hij tot 3x toe een knappe redding uit zijn mouwen te schudden om met een gevleide 0-0 de rust in te gaan.

De tweede helft begon stukken beter voor de thuisploeg. KSCW kon af en toe eens dreigen en Arne Beeuwsaert kopte de 1-0 binnen. Enkele minuten later kon Thomas Coopman, vanop de stip de 2-0 scoren. Daar bleeft het ook bij.

Wielsbeke staat daardoor nog steeds op plaats 5. Winst volstaat voor zekerheid van de eindronde. Bij gelijkspel of verlies moeten we kijken wat Avanti Stekene doet...