Verslag

De laatste speeldag van het seizoen. Kan KSCW het eindronde ticket in de wacht slepen?

De wedstrijd kon niet beter beginnen voor KSCW. Na amper 5 minuten kon Jarne Wullaert, Edouard Holvoet wegsturen alleen op doel, maar die mist zijn schot volledig waardoor de bal ver naast gaat. Het was slechts uitstel want na 9min kon Steelant een knap doelpunt scoren. Verstraete langs de lijn die een mooie voorzet kan trappen, Nicolas twijfelt niet en trapt de bal in één tijd knap binnen. Op het kwartier een vrije trap voor KSCW. Verstraete achter de bal maar die zijn trap gaat staalhard tegen de lat.

Drongen wist niet waar ze het hadden maar toch kwamen ze halfweg de eerste helft op 1-1. Een gevleide gelijkmaker.  Wielsbeke wist even niet meer waar ze het hadden en kreeg plots de ene kans na de andere tegen. Richard redde tot 3x toe.

De bezoekers probeerden terug vat op het spel te krijgen en net voor rust kon Steelant bijna zijn tweede van de namiddag tegen de netten trappen. Opnieuw neemt hij een voorzet in één tijd op de slof maar nu gaat hij net over.

Na de rust een meer gelijkopgaande partij. Wielsbeke probeerde nog maar het vuur was wat verdwenen. Drongen, die moest winnen, duwde nog stevig door. Dit resulteerde in een voorsprong na 60 minuten. Een trap mooi en onbereikbaar in de hoek.

De wedstrijd verwaterde verder en Wielsbeke kon geen vuist meer maken. Drongen trok de overwinning naar zich toe maar kreeg na het laatste fluitsignaal toch te horen dat er een testwedstrijd diende gespeeld te worden om een langer verblijf in 3A te behouden. KVE Aalter had namelijk net hun wedstrijd gewonnen.

KSC Wielsbeke speelt, ondanks de nederlaag, de eindronde. Dit omwille van het feit dat Avanti Stekene niet verder kwam dan een gelijkspel.

Het wordt uitkijken wie de tegenstander wordt...