Verslag

De eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Altijd een leuk moment voor een vereniging. Een beetje gezonde stress bij spelers, staf en medewerkers. Hier en daar wat veranderingen, een stralende zon en veel toeschouwers... Kortom een prachtige zondagnamiddag.

De wedstrijdbal werd geschonken door Andy Vannieuwenhuyse, zaakvoerder van het bedrijf DESK MANAGER. Uw partner voor hét softewarepakket voor starters & KMO's.

De eerste helft startte KSCW sterk aan de wedstrijd. De bezoekers konden een strafschop claimen maar de scheidsrechters zagen er geen graten in. Wielsbeke kwam op voorsprong, na een knappe voorzet van Verstraete kon Robbe Dekiere zijn tweede van het seizoen tegen de netten trappen. Het bleef een boeiende wedstrijd waar beide ploegen de kansen kregen.

In de tweede helft bleef het voor de thuisploeg opletten geblazen want de bezoekers bleven niet bij de pakken zitten. Brandon Vanderbeken kon goed tussenkomen en aan de andere kant kon Beeuwsaert, na een vrije trap, de score verdubbelen. Het mooiste doelpunt van de namiddag kwam op naam van Thomas Coopman. Hij rondde een knappe aanval, met assist van Nicolas Steelant, af met leuke stifter.

Door deze overwinning mist KSC Wielsbeke de start van de nieuwe competitie niet. Een mooie 3-0 overwinning tegen een sterke tegenstander KFC Vigor Wuitens Hamme kan gezien worden als een sterke prestatie! Na twee speeldagen staan 3 West-Vlaamse ploegen met 6 op 6 aan de leiding van het klassement. Leuk toch!

Volgende week mag KSC Wielsbeke op bezoek bij SK Pepingen-Halle. Voor deze wedstrijd zal de verplaatsing gebeuren met de bus. Vertrekken zal aan Ter Leie gebeuren. Verdere info volgt nog...