Verslag

Op zondag 06 augustus stond niet alleen het WK Wielrennen op het programma maar ook de 2e ronde van de Croky Cup. KSC Wielsbeke ontving daarbij KVC Ardooie. De rood-witten spelen dit jaar voor het eerst in 1e provinciale na hun promotie van vorig seizoen.

De wedstrijd werd op gang gefloten en na amper 11 seconden vond onze topschutter van vorig seizoen al de weg naar het doel. Jari Dejaegere rondde een goed uitgespeelde aftrap onmiddellijk af. Een betere start kon deze wedstrijd niet hebben. Op het kwartier bijna de verdubbeling maar het doelpunt van Dekiere werd (correct) afgevlagd voor buitenspel. Het was slechts uitstel. Halfweg de eerste helft kon Dekiere zijn eerste voor KSCW binnen leggen. Dit na een prima aanval over rechts. Voor de rust kon de thuisploeg nog verder uitdiepen maar de bal ging er niet meer in. Met 2-0 gaan beide ploegen naar de kleedkamer.

Aan de rust 3 nieuwe krachten op het terrein. Beeuwsaert, Wullaert en Van den Broucke kwamen Gheeraert, Dekiere en Verstaen vervangen.

De wedstrijd bleef hetzelfde spelbeeld krijgen. De thuisploeg was de betere ploeg. Ardooie deed wat het kon maar botste op een gretige ploeg. Op het uur knalde Wullaert de 3-0 hard binnen het kader. Net voor affluiten kwam de 4-0 nog op het bord nadat Decoster de bal naar de tweede paal brengt. Daar kopte de verdediger, voor de neus van de opgekomen Verstraete, in eigen doel. Metteen ook de eindstand.

Volgende week een drukke week voor de geel-witten.

Donderdag 10 augustus om 19u30 oefenwedstrijd op en tegen Sparta Petegem.

Zondag 13 augustus om 16u00 3e ronde van de Croky Cup tegen KSC Dikkelvenne (2e amateur).