Verslag

Voor de 3e ronde van de Beker van België stond een wedstrijd tegen KVC Dikkelvenne op het programma. De Oostvlaamse ploeg speelt een reeks hoger dan KSCW en zal ook dit seizoen ongetwijfeld in de top 5 van de reeks zijn plaatsje innemen.

Wielsbeke begon niet onaardig tegen de blauwhemden met al snel enkele kleine kansjes. Toch was de eerste echter aanval van Dikkelvenne onmiddellijk prijs. Met een prima doorsteekbal glipt De Man door de buitenspelval omspeelt onze doelman en schuift de 0-1 in het doel. De bezoekers namen daarop het commando over en halfweg de eerste helft kwam dan ook de verdubbeling. Een lang uitgespeelde aanval waarbij Verheuge Marco de bal voor deel zwiept. Van Vaerenbergh Dennis kopt enig mooi de bal onhoudbaar in de bovenhoek. Wedstrijd gespeeld maar de bezoekende doelman snelde ons ter hulp toen hij te traag reageerde en Steelant Nicolas de bal voor zijn neus kon afsnoepen en de aansluitingstreffer scoren. De geelhemden geloofden er opnieuw in maar KVC Dikkelvenne bleef de bal goed rondtikken. In de 38e minuut resulteerde dit opnieuw in een doelpunt. Opnieuw De Man die door de buitenspelval glipt en vanuit een zeer scherpe hoek de bal binnen tikt. Met 1-3 gaan we de kleedkamer in.

De tweede helft begon gelijkopgaand maar toen de bezoekers er met een ingestudeerde vrije trap de 1-4 scoorden was de wedstrijd voorbij. Dikkelvenne controleerde en KSCW was een maatje te klein. Halfweg de 2e helft kon Salouani Youness de eindstand op het bord zetten.

Het bekeravontuur zit erop maar de voorbereiding voor het nieuwe seizoen schakelt een versnelling hoger.

• Zaterdag 19/08 om 18u00 : KSC Wielsbeke - SV Zulte Waregem U23
  • Dinsdag 22/08 om 19u30 : K. Sassp. Boezinge - KSC Wielsbeke
  • Zaterdag 26/08 om 19u00 : KVK Avelgem - KSC Wielsbeke