Verslag

Zondag 17 september om 15.00 stonden SK Pepingen Halle en KSC Wielsbeke tegenover elkaar voor de 3e wedstrijd van het seizoen. Voor de eerste maal in de nieuwe witte uitrusting moesten onze jongens proberen om de punten terug mee te brengen naar KSCW. 

 

De thuisploeg begon beter aan de wedstrijd en kreeg na amper 2 minuten al een vrije kopkans. De bal ging echter over.  De druk bleef behouden en  enkele minuten later scoorde Mokulu van buiten de rechthoek met een prima plaatsbal. Wielsbeke probeerde de druk op te voeren en slaagde daar beetje per beetje in. Toch was het opletten geblazen voor een scherpe counter. Net voor het kwartier een mooie aanval. Via Jari kwam de bal bij Thomas die net niet hard genoeg kon afdrukken. Het was slechts uitstel.  Op het kwartier kon Jarne Wullaert aanleggen van buiten de rechthoek. Zijn trap naar de verste hoek week nog licht af maar toch gaat de bal mooi in de verste hoek binnen. Beide ploegen bleven in hun kansen geloven en de eerste helft bleef bol staan van de kansen aan beide kansen. Toch werd er niet meer gescoord. 

 

In de tweede helft kwam KSCW iets beter uit de kleedkamer en slaagden er meer en meer in om de thuisploeg terug te dringen. De withemden kregen wat kansjes maar iedere keer werd het schot of voorzet net op tijd afgeblokt. Halfweg de tweede helft kon KSCW dan toch op voorsprong komen. Na een zoveelste voorzet naar de tweede paal werd het hoofd van Robbe Dekiere gevonden die overhoeks binnenkopt. Een kwartier voor het einde kwam KSCW goed weg wanneer na een hoekschop de bal tegen de paal wordt gekopt. De thuisploeg zette alles op alles maar de bal ging er niet meer in.

 

KSCW kan zo met een 9 op 9 terugblikken op een perfecte start.  Volgende week ontvangen we Erpe Mere United die met een 6 op 9 een te duchten tegenstander zal worden. We hopen dan ook op de steun van onze supporters!