Verslag

Als kersverse periodekampioen gaat KSC Wielsbeke op de tiende speeldag op bezoek bij KVK Westhoek. De ploeg in vorm!

De trainersstaf verrast iedereen en past de opstelling op verschillende plaatsen aan. Na amper één minuut kunnen de bezoekers al op voorsprong komen maar de bal gaat tegen de paal. KVK Westhoek is niet onder de indruk en hun eerste kansje gaat maar net naast. Het eerste kwartier gaat mooi op en af en beide ploegen gaan duidelijk vol voor de winst. Op het kwartier komt KSCW op voorsprong. Dejaegere Jari krijgt de bal aangespeelt, draait zich knap en knalt overheerlijk binnen! Halfweg de eerste helft is alles echter te herdoen. Guenoune kan de bal ontfutselen en voorbij onze doelman leggen. 1-1 wordt ook de ruststand.

Na de rust een zelfde spelbeeld. Beide ploegen spelen voor de winst maar ontbreken wat scherpte voor doel. Midden de tweede helft verovert Holvoet Edouard de bal in het midden, hij legt de bal tot bij Wullaert die mooi de ruimte inspeelt. Holvoet kan de bal voorkrijgen waarbij de bal ongelukkig (voor ons gelukkig) in doel verdwijnt. Een gevleide voorsprong. De laatste tien minuten zet de thuisploeg nog alles op alles maar Wielsbeke houdt stand.

Zo sluit KSC Wielsbeke de eerste periode af met een knappe 24 op 30. Volgende week ontvangen we Avanti Stekene. Aanvangsuur 14u30.