Verslag

Op een mooie zondagmiddag kwam de Heilige man onze jeugdspelertjes begroeten. Sinterklaas had nog tijd om de aftrap te geven. Een gouden baltoets uit Spanje, een goed voorteken?

Toch bij de eerste echte aanval van de bezoekers kon Debrabandere de score al openen voor de bezoekers. Wielsbeke direct op achtervolgen. De geel-witten zitten, ondanks de nederlaag, direct goed in de wedstrijd en op het kwartier staan de bordjes opnieuw gelijk. Een lange bal komt bij Dejaegere, die naar rechts was uitgeweken. Hij brengt voor naar de 2e paal waar Coopman de bal knap kan terugleggen naar de inlopende Wullaert die mooi kan binnen tikken. Knap doelpunt! Beide ploegen streden vol voor de overwinning wat resulteert in een zeer aangename wedstrijd. Toch vallen er geen doelpunten meer in de eerste helft. In de tweede helft beginnen de bezoekers iets beter maar KSCW kan zich opnieuw in de wedstrijd knokken. Het tempo van de eerste helft was iets minder maar het bleef een zeer aangenaam kijkstuk. Beide ploegen bleven volop voor de overwinning strijden.  Tien minuten voor tijd kon Poppe zijn schot niet kaderen. Wielsbeke kon bijna nog met de volle buit gaan lopen toen Verstraete Maddens alleen voor doel kreeg maar zijn schot vond het kader niet. Met 1-1 konden beide ploegen vrede nemen. De laatste weken speelt KSCW veelal tegen een verdedigend ingestelde ploeg waar mooi voetbal moeilijk is. Deze wedstrijd bood alles wat een voetballiefhebber wil zien. Meer van dat!

Volgende week gaat KSCW op bezoek bij KVV Sint-Denijs.