Verslag

Op de laatste speeldag van de heenronde kwam Ke Wervik op bezoek. Voor de wedstrijd konden meer dan 100 aanwezigen genieten van een heerlijke footlunch verzorgd door T Boefferke.

 

De wedstrijdbal werd geschonken door Bio Dynamics. We danken Dhr. Van Damme voor de steun aan onze club.

 

De eerste 25 minuten stond er maar 1 ploeg op het terrein. KSCW kon aanspraak maken op minimum 2 doelpunten, doch de bezoekende doelman hield zijn netten proper. Bij de eerste echte tegenaanval kwam KE Wervik op voorsprong. De bezoekers kwamen beter in de wedstrijd en KSCW kreeg het moeilijker. 5 minuten voor de rust plots opschudding toen de scheidsrechter een fout had gezien in de rechthoek en de bal op de stip legde... De strafschop werd op de paal getrapt.

 

In de tweede helft speelde de geel-witten opnieuw mooi voetbal met veel druk naar voor. Kansjes waren voornamelijk voor de thuisploeg. Na 66 minuten stonden de bordjes, oververdiend, terug gelijk. Steelant ronde een knappe aanval af. Wielsbeke duwde door maar kon niet meer scoren.

 

Een aangename partij voor de neutrale toeschouwer waar de thuisploeg niet gekregen heeft wat ze verdienden. Na de wedstrijd konden de supporters nog genieten van het gratis vat geschonken door Bio Dynamics. De gratis pintjes werden in dank afgenomen door de vele aanwezigen. Zo kon KSCW terugblikken op een prachtige namiddag. 

 

KSC Wielsbeke staat er op om KVK Westhoek te feliciteren met de herfsttitel. KSC Wielsbeke staat knap op de tweede plaats. 

 

Zo kan KSCW terugblikken op een knappe heenronde. De eerste periodetitel werd gewonnen waardoor we reeds zeker zijn van deelname aan de eindronde. Laat de terugronde maar komen. 

 

De eerste wedstrijd van de terugronde wordt volgende week zondag om 15u gespeeld op het veld van SK Roeselare.