Verslag

De eerste wedstrijd van de terugronde moet KSC Wielsbeke naar SK Roeselare.

Het werd een gesloten wedstrijd met zeer weinig kansen. In de eerste helft kwam KSCW een paar keer voor doel maar tot echt gevaar kwam het niet. De thuisploeg beperkte zich voornamelijk tot het zetten van een goed blok.  Enkele minuten voor rust dan toch een kansje voor de thuisploeg. Een hoekschop komt na enkele stations op de flank, waarop de bal wordt voorgezet. De aanvaller kopt op de paal. 0-0 een correcte uitslag aan de rust.

In de tweede helft een beetje hetzelfde spelbeeld. Roeselare probeerde echter iets aanvallender te spelen maar kwam ook maar tot een paar kleine kansjes. Op het uur wordt een bal van op 40 meter in de box gedropt waar Coppin de bal over onze doelman kan koppen. 1-0. Roeselare herschikte de pionnen en koos voluit voor de counter waar het een paar keer bijna door de buitenspelval glipte. De bezoekers probeerde nog alles op alles te zetten. Dekiere kon net niet afdrukken na een knappe aanval en helemaal op het einde viel de bal niet voor de juiste voet om de gelijkmaker op het bord te zetten.

Een wedstrijd die eigenlijk geen winnaar verdiende maar KSCW moet zonder punten naar huis. Volgende zaterdag speelt KSCW een vooruitgeschoven wedstrijd op en tegen onze vrienden van HO Kalken. Alle supporters op post!