Verslag

Zondag 14 januari 2024 stond de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar op het programma. De supporters waren al vroeg van de partij op de nieuwjaarsreceptie van KSCW. Meer dan 100 aanwezigen konden genieten van een hapje en drankje.

De wedstrijdbal werd geschonken door kledijzaak De Nieuwe Beer.  Uw locatie voor nieuwe communie- en feestkledij.

Om 14u30 floot de scheidsrechter het nieuwe jaar op gang. De geel-witten startten zeer goed en kregen al snel de eerste kansen via Verstraete en Dejaegere. De bezoekende doelman redde telkens met de voet. Op het kwartier een eerste kans voor de bezoekers. De spits kon op doel trappen maar onze doelman had zijn doel zeer goed verkleind waardoor de bal naast getrapt werd.  De thuisploeg bleef doorduwen en Verstraete besloot, na een leuke aanval, naast. Op het half uur komt KSCW goed we als een voorzet/schot op de deklat gaat. Maar de grootste kans van de eerste helft was opnieuw voor Verstraete. Dejaegere krijgt de bal bij Coopman die aflegt voor Verstraete, die krijgt weinig tijd en kan de bal niet naast de doelman mikken. Waardoor we met 0-0 gaan rusten.

In de tweede helft kon Westhoek iets meer de bal in de ploeg houden. Wielsbeke bleef goed voetballen maar de kansen die beide ploegen in de eerste helft kregen bleven nu uit.  Westhoek probeerde met schoten van op afstand maar Vanderbeken kon telkens goed verwerken. Bijna kon KSCW nog met de volle buit weglopen maar Dejaegere kreeg de bal niet tot bij Verstraete om de voorsprong tegen de netten te trappen. Een aangename topper bleef op 0-0 steken.

Toch zijn we er van overtuigd dat alle supporters tevreden naar huis konden gaan. Een topper die op het veld ook een topper was. Altijd leuk voor iedereen!

Het bestuur van KSC Wielsbeke dankt Focus Wtv om aanwezig te zijn op de wedstrijd en het mooi beeldverslag. Beelden zijn terug te vinden op onze facebookpagina of op de website van FOCUS WTV.

Volgende week moet KSCW proberen de punten mee te brengen van bij Avanti Stekene. Na de uitschuiver in de heenronde zullen de jongens van Deschuymere er alles aan doen om met 3 punten terug te keren richting Wielsbeke.