Verslag

Na een weekje rust stond een topper in 3e amateur op het programma. Stekene, in het verleden een moeilijke tegenstander gebleken voor KSCW, stond op het programma.

KSCW begon nog goed aan de wedstrijd en na een 7-tal minuten was de voorsprong bijna een feit. Steelant kon echter niet bij de voorzet van Verstraete om de bal in het doel te koppen. Daarna nam de thuisploeg het commando over. Kans na kans maar het doelhout en een sterk keepende Vanderbeken hielden de stand op 0-0.  De redding in de 38e minuut behoort tot absloute wereldklasse! Maar de voetbalwet kan hard zijn. Als de thuisploeg de kansen niet afwerkt dan pikt KSCW, net voor de rust, zijn doelpuntje mee. Na een mooie uitgespeelde actie komt de bal bij Dejaegere die de 0-1 tegen de netten trapt.

De tweede helft begon niet met dezelfde animo als voor de rust. We noteren de eerste kans pas na het uur. Opnieuw moet Vanderbeken voor de redding zorgen. De thuisploeg nam opnieuw de bovenhand en de gelijkmaker kon niet uitblijven. Een mooie stifter van  Verwilligen over Vanderbeken zette de bordjes opnieuw gelijk. De geel-witten werden opnieuw wakker geschud. Dejaegere kon de voorsprong niet voor bij de doelman krijgen. Maar in de 71e minuut kon Maddens de 1-2 binnen koppen op hoekschop.  De thuisploeg had het even moeilijk maar rechtte opnieuw de rug. Op een kwartier voor het einde gaat de bal door het hart van de verdediging, Melens komt alleen voor onze doelman en werkt knap af. 2-2 alles te herdoen. Amper 6 minuten later stond KSCW op achtervolgen. Na een vrije trap kwam de bal, bij de vrijstaande (en mogelijks ook buitenspelstaande) Liessens die van heel dichtbij de 3-2 eindstand binnen kon trappen.

KSCW terug naar Wielsbeke zonder punten. Volgende week komt Pepingen-Halle op bezoek.