Verslag

De topwedstrijd van de speeldag was ongetwijfeld Vigor Wuitens Hamme tegen KSC Wielsbeke. Beide ploegen staan gedeeld op de 2e plaats en willen de aansluiting met de koploper Westhoek niet verliezen.

De eerste helft was duidelijk dat beide ploegen met een goede organisatie een verlies willen vermijden. Het bleef een gesloten wedstrijd en een logische 0-0 was dan ook de score aan de rust.

Na de rust bleef het spelbeeld gelijk. Al werden de ruimtes groter en kregen beide doelmannen al wat meer werk op te knappen. Halfweg de tweede helft opende Smet, (vanuit buitenspel?), de score voor de thuisploeg. Na amper 5 minuten stonden de bordjes terug gelijk wanneer Dekeire de gelijkmaker binnen legt. Wat in de eerste helft ontbrak was er nu in overvloed. Voor we het goed en wel ophadden stond de thuisploeg alweer op voorsprong. Nu kon Goossens, alleen aan de 2e paal, de voorsprong tegen de netten trappen. Wielsbeke bleef niet bij de pakken zitten en 4 minuten later kon de wedstrijd alweer opnieuw beginnen wanneer Dejaegere werd vrij gelaten aan de 2e paal en de 2-2 op het scorebord zette. Een correct gelijkspel zat er aan te komen tot Wielsbeke, op een diefje, bijna nog de winnende treffer kon scoren. Doch het bleef 2-2. Door het gelijkspel van Westhoek blijft de achterstand op de leider 6 punten.

Volgende week speelt KSCW thuis tegen KVV Sint Denijs.