Verslag

Met Sint Denijssport stond, op papier een haalbare tegenstander op de kaart. Wielsbeke wou, na 2 gelijke spelen, de 3 punten thuis houden.

Om hieraan te helpen had KSCW de hulp van 2 wedstrijdbalschenkers. Delphos haarproducten en Slotenmaker Gasquet zorgden voor de perfecte aftrap! KSCW dankt onze partners voor het mooie gebaar!

De wedstrijd begon goed voor de thuisploeg met al snel enkele kansjes. Na amper 5 minuten kon Dekiere de hoekschop niet binnen het kader koppen. Maar enkele minuten later was het wel prijs. Dejaegere steekt Dekiere diep, die knap de 1-0 scoort. Wielsbeke op rozen. Toch bleef het opletten voor de counters van de bezoekers. Halfweg de eerste helft 2 verwittigingen voor KSCW. Eerst werd een vrije trap tegen de lat getrapt en in herneming van de lijn gehaald door Maddens. Enkele minuten later viel de bal plots in eigen doel maar werd afgevlagd voor voorafgaand buitenspel. Toch was het slechts uitstel. Net na het half uur kon Vanderbeken de bal niet klemmen op hoekschop en de amper 16-jarige Crevits kon de gelijkmaker scoren. KSCW reageerde met schoten uit de tweede lijn. Eerst Vandenbroucke daarna Steelant. In beide gevallen deed de keeper goed werk. Met 1-1 gingen we op de koffie.

De tweede helft was KSCW de gevaarlijkste ploeg maar superreddingen diende de bezoekende doelman niet te verrichten. Op het uur moest Vanderbeken zich onderscheiden. De bal ging via de hand tegen de lat. KSCW ging op zoek naar het doelpunt en de ingevallen Wullaert maakte het de doelman lastig. Halfweg de tweede helft dan toch de verdiende voorsprong. Verstraete kopte de voorsprong binnen na prima voorzet van Coopman. Als je dacht dat bij de bezoekers de kopjes naar beneden zouden gaan, was je er aan voor de moeite. Sint-Denijs bleef zoeken naar de gelijkmaker en werd in de absolute slotseconde beloond voor hun harde werk. Op hoekschop kon Langeraert, helemaal vrij, inkoppen. Een domper voor de thuisploeg dat zo voor de 3e keer in 3 weken genoegen moet nemen met een gelijkspel. De bezoekers zetten hun goede reeks verder.

Volgende week gaat KSCW opnieuw op zoek naar de drie punten. KVC Jong Lede komt op bezoek naar Hernieuwenburg.