Verslag

Zaterdagavond 16 maart trok KSC Wielsbeke naar het zeetje voor de wedstrijd tegen KSC Blankenberge. Twee ploegen die op zoek waren naar een goed resultaat.  HLN stond op de eerste rij en gaf een live verslaggeving van de wedstrijd op de livestream kanalen.

Beide ploegen misten wat basispionnen. Voor KSC Wielsbeke onbrak : Vanderbeken, Dejaegere (beiden geel geschorst), Steelant en Verstraete (blessure).

Het werd een wedstrijd waar weinig moet over gezegd worden. De thuisploeg domineerde bijna de volledige wedstrijd en KSCW vond hier geen antwoord op.

In het begin speelde KSCW nog aardig mee maar naarmate de eerste helft vorderde nam de kustploeg de bovenhand. Halfweg de eerste helft een afvallende bal die in de voeten van Neto komt. Die aarzelt niet en trapt binnen. Net voor de rust verslikt onze jonge debuteerende doelman zich in de bal en Vanhaecke kan simpel de 2-0 binnen leggen.

Na de rust waren nog maar net begonnen en Longueville zet de 3-0 op het bord. Wielsbeke probeert nog de aansluitingstreffer te zoeken maar kan deze niet vinden. Een droge 3-0 op ons broek. Volgende week wacht KVE Aalter ons op. De laatste footlunch van het seizoen en hopen op een leuke wedstrijd. Tot dan.