Verslag

EINDELIJK.... KSC. WIELSBEKE pakt een deugddoende overwinning tegen Kve Aalter.

Na een verzorgde footlunch met hapjes van Delitraiteur Waregem en T Boefferke en een heerlijk maal van traiteur Beggie konden de talrijk aanwezige supporters genieten van een leuke wedstrijd.

De wedstrijdbal werd geschonken door de firma Rogiers uit Waregem. Grote dank aan de familie voor hun steun aan de club.

Wielsbeke kreeg na 10min een terechte strafschop (de eerste van het seizoen) die omgezet werd door Jonathan Verstraete. De bezoekers lieten zich niet onbetuigd maar in de 35e minuut verdubbelde Jonathan de voorsprong. Met 2-0 gingen we de rust in.

Aan de rust konden we genieten van een lekkere eclair van Bakkerij Lorenzo uit Ooigem en Ingelmunster.

Kort na de rust wordt een vrije trap verlengd en gaat via de paal binnen. 2-1 en KSCW moet opnieuw vol aan de bak! De bezoekers geloofden er in en zetten alles op alles. Toch kon KSCW, na mistasten van de bezoekende doelman, opnieuw via Jonathan Verstraete 2 doelpunten uitlopen. 3-1 en wedstrijd gespeeld. Aalter probeerde nog maar de eindstand stond vast.

Na de wedstrijd kon KSCW het gratis vat geschonken door Bio-Dynamics met een goed gevoel nuttigen.

Kortom een prachtige namiddag op Hernieuwenburg. Merci aan alle aanwezigen!

Dank aan Marnik Vercaigne voor de schitterende foto's.