Verslag

Met nog 3 speeldagen te gaan doet KSC Wielsbeke nog volop mee voor een plaats in de top 3. Onze jongens konden na een 6 op 6 het goede gevoel richting de eindronde verder opkrikken.

Voor de wedstrijd stonden we nog even stil bij het verlies van onze stichter en ere-secretaris Gerard De Coninck. Uit respect voor de familie en vrienden werden de wedstrijdballen verschoven naar de laatste wedstrijd.

De bezoekers stonden voor de match van de waarheid want zonder overwinning was er zekerheid van de degradatie.

KSC Wielsbeke begon het best aan de wedstrijd met al een snelle kopbalkans voor Jonathan. Doch de bal ging hoog over. KSCW was de betere ploeg maar de bezoekers kwamen met een stevig blok op het veld. De geel-witten  probeerden om een snelle voorsprong te zoeken maar waren niet zuiver genoeg voor doel. Het bleef opletten geblazen voor de counter van de bezoekers. Toch hadden beide doelmannen geen miraculeuze reddingen nodig om met 0-0 naar de kleedkamer te gaan.

De tweede helft was nog maar net begonnen en KSCW stond al op 1-0. Een goeie aanval via Jarne Wullaert kwam bij Jari Dejaegere die voor zijn man kwam en de bal rustig kon binnen tikken. Tien minuten later was de wedstrijd gespeeld. Via een dubbele 1-2 kwam de bal in de voeten van Jari die zijn tweede van de namiddag in het doel schoof. De bezoekers konden geen vuist maken en voelden de bui hangen. Een kwartier voor het einde kwam de 3-0 eindstand op het bord. Nu was Jari Dejaegere aangever en kon Nicolas Steelant de eindstand op het bord zetten.

KSCW springt opnieuw naar plaats 3 en blikt terug op een goeie periode.

LET OP SUPPORTERS : VOLGENDE WEEK ZAL DE WEDSTRIJD VERPLAATST WORDEN NAAR ZATERDAGAVOND 20.00.