Verslag

Op de voorlaatste speeldag ging KSC Wielsbeke op bezoek bij Erpe Mere. Op het kleine kunstgrasveld probeerde KSCW opnieuw de 3 punten mee te nemen naar Wielsbeke.

De thuisploeg begon het sterkste aan de wedstrijd maar net over het kwartier kon KSCW een eerste keer gevaarlijk zijn. Met een lange bal werd Jari Dejaegere weggestuurd. Hij was sneller dan zijn verdediger en trapt overhoeks binnen. Lang bleef de voorsprong niet op het bord want amper 5 minuten later balverlies in het centrum en Matthijs straft dit af met een knap doelpunt. Met een 1-1 gingen beide ploegen naar de kleedkamer.

De tweede helft was nog maar net afgefloten en de bal lag al op de stip voor de thuisploeg. Van Der Haegen zette de 2-1 op het bord. Wielsbeke probeerde maar slaagde er niet in om de gelijkmaker op het bord te zetten. Tot Lars Vandenbroucke zijn éérste voor het A-elftal tegen de netten trapte. Na een heerlijke actie schuifde hij de bal naast de doelman binnen. Het zag er naar uit dat beide ploegen vrede moesten nemen met een punt maar net voor affluiten kon Coopman de bal tot bij Jari krijgen. Die aarzelde niet en kopt onhoudbaar de 2-3 tegen de netten.

KSCW kan zo met een goed gevoel naar de laastste speeldag trekken.